Om oss

Kirkenes Ferdigbetong AS (KFB) har to stasjonære betongstasjoner i Øst-Finnmark i hhv. Kirkenes og Vadsø.

Betongstasjonene er sertifisert for å levere alle typer betong iht. NS-EN 206-1, både i normal og utvidet kontroll.

Kirkenes (KFB)

Kirkenes Ferdigbetong ble etablert i 1994. Betongstasjonen ligger sentralt i Kirkenes i Fyllingsveien 15. Her er også lager av rør- og kumsystemer i betong samt murblokker og belegning.

Kapasitet i Kirkenes

KFB sin betongstasjon er en OCMER veiestasjon hvor doseringen foregår etter prosesstyring, SIMEMATIC TOUCH.

Kapasiteten er på 30 m³ /time.

Her er også en hall for lagring av sand og stein med kapasitet på 500 tonn. I 2010 ble det bygget ny stor lagerhall og garasje.

Vinterleveranser

Betongstasjonen er utstyrt med et TURBOMATIC – varmeanlegg, med stor kapasitet, hvor sand og stein blir oppvarmet m/ høystrykksluft. Dette gir en meget jevn temperatur og betongen kan leveres med 20-25° C om vinteren.

Ferdigbetong også fra Vadsø

Etter å ha hatt betongproduksjon i Vadsø fra 1979, etablerte KFB høsten 2012 et nytt betongblandeverk ved havna. Verket er fullt renovert og vinterisolert. Videre er det bygget lager for tilsetningsstoffer. Lagerhall for tilslag bygges i 2013. Betongverket er et SIMEM Mobimix 1500 og har en kapasitet på 35 m3/time. Verket er utstyrt med et Turbomatic energiverk for å kunne levee varm betong gjennom vinteren.

Avdelingen vil ha 6-7 ansatte, som omfatter sjåfører til fire betongbiler m/hentere, samt en Pumi (kombinert betongbil og pumpebil).

Leveranser når kunden trenger det.

På større prosjekter har kundene ofte behov for betong utenom ordinær arbeidstid. Kirkenes Ferdigbetong AS leverer når kunden behøver betongen. Medarbeidere som liker å stå på og ta et tak er en viktig forutsetning for en fornøyd kunde.

Bestilling

Telefon
Faks
934 30 900
789 91 949
Epost
mail@kfbas.no